středa 24. října 2007

Incredible

Hádanka pro veliké myslitele a zejména mladé nadějné jazykovědce. Co je to sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longus ??? Našla jsem tu moc pěknej obrázek, ale počítač mi ho bohužel nepřežvejká.
Jo a ještě druhá věc pro pobavení...dnes nám naše dnešní přednášející ošetřovatelství s úsměvem řekla, že my ženy se chceme přece vyrovnat mužům, že to je příklad naší potřeby.Chceme být stejně dobré jako oni, že ????

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Stejně dobré v čem? Ve sledování fotbalu? Přepínání kanálů? V rychlosti jedeni? Nebo v kybicovani a poznamkach - "mozna by sis mela jit s holkama zacvicit.." ?! Fuck them all.

Ivka řekl(a)...

Neni nahodou chlap?
Blbej sebestrednej chlap!

Terez řekl(a)...

Já nevim...ta přednášející vypadala jako docela ženská, vlastně jako docela normální ženská, ale tady lidi klamou tělem.MLuvila jsem o tom s maminkou a ta mi řekla, že jejich generace je tak prostě vychovaná, že prostě holka se musí snažit, aby byla tak dobrá jako kluk.Protože prostě tak dobrá neni, zcela přirozeně.A úplně mě to zaseklo do židle, protože se nad tim nepodivovala, ale suše to kostatovala.S tim, že jí to taky vadí, ale že to tak prostě je.A hotovo.